Advertisement

Fenerbahçe Ofsayt : Fenerbahce Den Ofsayt Kararina Tepki Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi : Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor.

Fenerbahçe Ofsayt : Fenerbahce Den Ofsayt Kararina Tepki Trt Spor Turkiye Nin Guncel Spor Haber Kaynagi : Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor.. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Golün ofsayt olduğu yönünde tartışmalar yaşandı. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal.

Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi.

Fenerbahce Var A Takildi Ofsayt Tartismasi Tum Spor Haber
Fenerbahce Var A Takildi Ofsayt Tartismasi Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı.

Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Bu kişi kim devletimiz araştırsın.

Fenerbahce Genclerbirligi Ofsayt 1xg96opfks3xgm 06 Aralik 2019 Cuma 22 25
Fenerbahce Genclerbirligi Ofsayt 1xg96opfks3xgm 06 Aralik 2019 Cuma 22 25 from i.ytimg.com
Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki.

Fenerbahçe'nin bu maçta bir penaltı bir de gol isyanı oldu.

Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi. Fenerbahçe'nin bu maçta bir penaltı bir de gol isyanı oldu. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı.

Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. 'net ofsayt' beşiktaşlı futbolcular, herhangi bir ofsayt itirazında.

Babel In Fenerbahce Ye Attigi Gol Ofsayt Mi
Babel In Fenerbahce Ye Attigi Gol Ofsayt Mi from www.futbolarena.com
Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal.

Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı.

Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Golün ofsayt olduğu yönünde tartışmalar yaşandı. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki.

Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı fenerbahçe. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi.

Posting Komentar

0 Komentar